Min nya Idreblogg

torsdag, november 30, 2006

Sätter punkt för bredbandsinstallation 1

Det trasslade en del innan bredbandet hos dottern var på plats. Jag bloggade om det i okt/nov i min gamla blogg.

Den 9:e nov var beställningen komplett och bredbandet i 100% körbart skick. Jag hade dock en liten misstanke om strul kvar...

Det dök upp nu. En faktura på tjänsten Säker Surf (antivirus och brandvägg) som ingår i bredbandsabonnemanget och alltså inte ska kosta något. Jag ringde Kundtjänst, väntetid 13 min, och fick tala med en trevlig person som sade att jag kunde riva fakturan.

Mitt eget byte av bredbandsleverantör här hemma är en egen historia. Efter div. funderande och kollande på priser så bestämde jag mig i oktober för att TDC skulle bli min nya leverantör av 8Mbit. I dag har jag 0,5 och det nya abonnemanget är 100:- billigare per månad.

Jag beställde via deras hemsida och skickade samtidigt in en fullmakt så de kunde säga upp mitt gamla abonnemang. Den fullmakten lyckades de aldrig hålla reda på så de bad mig skicka in en ny när det gått några veckor. Jag gjorde så.

Efter en vecka ringde de upp mig och meddelade att fullmakten var framme och att de nu började om från början. Idag har jag fått besked att de levererar den 22 feb 2007 så det verkar funka den här gången.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home